Özel Olimpiyatlar Türkiye Futsal Turnuvası Başlıyor

Özel Olimpiyatlar Türkiye Futsal Turnuvasında kalplerimiz özel sporcularımızla birlikte sahada atacak!

Özel Olimpiyatlar Türkiye tarafından 14 Şubat tarihinde Ünsped Kültür ve Spor Kulübü’nde düzenlenecek olan Özel Olimpiyatlar Türkiye Futsal Turnuvası için geri sayım başladı.
Özel Olimpiyatlar Türkiye, UPS ve Ünsped iş birliğiyle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, özel gereksinimli bireyleri bir araya getirerek, sporun ve sevginin birleştirici gücü temasıyla gerçekleştireceği bir organizasyon düzenlenecek. Turnuvada erkek ve kadın özel sporcular birlikte sahada yer alacaklar. Ünsped Kültür ve Spor Kulübü’nde gerçekleşecek bu anlamlı organizasyonda, 20 özel, 12 partner olmak üzere toplamda 32 sporcu müsabakalarda mücadele edecek. Turnuvada özel ve partner sporcuların yanı sıra UPS çalışanları ve Ünsped Spor Kulübü’nün antrenörleri özel sporcularla birlikte sahaya çıkacak ve partner oyuncu olarak mücadeleye renk katacaklar.